Rode bietwafeltjes met gerookte sprot, radijsjes, zure room en sinaasappel

Vis en noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Wafeltjes: los de gist op in het lauwe bietensap.
-
Laat de boter smelten.
-
Splits het ei en meng de dooier door het bietensap.
-
Zeef de bloem en meng er ook onder.
-
Voeg de gesmolten boter en het zout toe aan het deeg.
-
Klop het eiwit op en meng onder het beslag.
-
Warm het wafelijzer op en bak de wafeltjes tot al het beslag op is.
-
Pel de sinaasappel à vif. Snij de partjes in kleine stukjes.
-
Spoel de radijsjes en snij in fijne plakjes.
-
Doe de zure room in een spuitzakje.
-
Snij de sprotjes in kleinere stukjes.
-
Spuit toefjes zure room op de wafeltjes. Werk af met radijsjes, sinaasappelstukjes en sprotjes. Versier met wat groen of gehakte pistachenoten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven