Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snipper de platte peterselie, bieslook en ¼ bosje kervel fijn. Roer de kruiden door de zure room. Kruid met cayennepeper en zout.
-
Doe in een spuitzak en laat opstijven in de koelkast.
-
Pel de sjalot en snij in ringen.
-
Verwarm de witte wijnazijn met de suiker tot de suiker gesmolten is.
-
Giet dit mengsel over de sjalotringen en laat afkoelen.
-
Kook de krieltjes met schil gaar in gezouten water.
-
Giet af en laat volledig afkoelen.
-
Halveer de krieltjes en snij een klein stukje van de bolle onderzijde van elk krieltje. Zet op een serveerbord.
-
Snij de makreel in stukjes, niet groter dan de krieltjes.
-
Beleg elk krieltje met een stukje makreel. Spuit de zure room met kruiden erover.
-
Werk af met enkele sjalotringen, wat lompviseitjes, wat kervel en wat fleur de sel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven