Selder , Schaaldieren , Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pocheer de stukken vis in een visbouillon, gekruid met viskruiden en verrijkt met wat prei en selder.
-
Eenmaal de vis gepocheerd is, haal je hem eruit. Zeef het vocht, maar giet het niet weg.
-
Snij de champignons in schijfjes en stoof ze in een klontje boter.
-
Maak een roux met 50 gr boter en 50 gr bloem. Giet de helft van de gezeefde visbouillon en room erbij en laat inkoken. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Leg de stukken vis in een ovenschotel. Doe de garnalen en champignons erbij en overgiet met de saus.
-
Besprenkel met het sap van de citroen en werk af met fijngesnipperde peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven