Selder , Schaaldieren , Vis , Melk , Weekdieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig alle groenten en kruiden. Snipper de ui, selder en prei fijn. Snij de champignons in kleine stukjes. Hak de peterselie fijn.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Snij elke vissoort in 4 mooie stukken. Bak alle stukken vis kort aan in wat hete olijfolie zodat ze een mooi krokant korstje hebben. Haal ze uit de pan. Kruid met peper en zout.
-
Stoof de ui, selder en prei aan in wat boter. Kruid met peper en zout. Laat mooi glazig worden. Bevochtig met witte wijn en visfumet. Laat 1/3 reduceren. Voeg de room toe en laat opnieuw 1/3 reduceren.
-
Giet de saus door een zeef in een sauspan. Giet de eidooiers bij de saus en klop op. Kruid met peper, zout en citroensap. Warm op, maar laat niet meer koken.
-
Verdeel de groentjes over de visschoteltjes. Schik de vis en garnalen over de groentjes. Giet wat saus erover.
-
Laat 10 min gratineren onder de grill. Zet, afhankelijk van de kracht van de grill, de pannetjes hoger of lager. Let op dat de saus niet verbrandt.
-
Haal uit de oven en werk af met de fijngehakte peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven