Allergenen

Selder , Schaaldieren , Eieren , Vis , Gluten , Lactose , Melk , Weekdieren , Mosterd , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de zalm en kabeljauw in kleine gelijke stukken.

  2. Schil de wortelen en snij in fijne brunoise. Reinig de prei en snij in fijne ringen, spoel goed.

  3. Wrijf de ovenschaaltjes in met boter. Verdeel de zalm- en kabeljauwstukjes over de schaaltjes. Werk af met garnalen.

  4. Stoof de wortelen en prei aan in een klontje boter. Giet de witte wijn erbij. Kruid met Herbamare.

  5. Giet de room erbij, verkruimel het bouillonblokje erover.

  6. Verwarm de oven voor op 180°C.

  7. Laat alles stoven en dik de saus aan, indien nodig met een beetje sausbinder.

  8. Verdeel de saus over de vis in de ovenschaaltjes. Strooi de geraspte kaas erover. Kruid met wat marjolein.

  9. Zet de ovenschaaltjes 20 à 25 min in de voorverwarmde oven.