Fazantfilet met kroketjes, witlof en appeltje met veenbessen
Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de wortel en pel de sjalotten.
-
Snij de groentjes in kleine stukken en bak aan in boter.
-
Bestrooi lichtjes met bloem.
-
Flambeer met cognac en blus met wildfond.
-
Kook zachtjes gedurende 25 min.
-
Voeg de room toe en laat opkoken.
-
Giet door een zeef en bewaar de jus.
-
Verwijder de buitenste blaadjes van het witlof.
-
Gaar de stronken witlof zachtjes in de saus.
-
Bak de fazantfilets goudgeel in veel schuimende boter.
-
Frituur de kroketjes en warm de appeltjes uit de oven met veenbessen op.
-
Snij de filets in plakjes en schik op het bord. Nappeer met de saus.
-
Schik de kroketjes, appeltjes met veenbessen en witlofstronkjes bij het vlees.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven