Hazenfilet met gebakken witloof, kroketjes, knolselder en jeneverbessensaus

Selder en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de knolselder en snij in plakken van 2 cm dik. Steek hieruit cilinders met een diameter van 4 cm. Kook gaar in gezouten water of stoom gaar.
-
Reinig het witloof en bak de stronkjes in een klontje boter. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Laat 1 liter wildfond tot de helft inkoken met de jeneverbessen. Kruid met peper en zout. Monteer met klontjes koude boter.*
-
Schroei de hazenrugfilets aan in een hete pan met een klontje boter. Laat elke zijde ongeveer 2 minuten bakken (= saignant). Kruid met peper en zout.
-
Bak de kroketjes gaar en goudbruin in een friteuse op 180°C.
-
Snij de gebakken hazenrugfilets overlangs door en schik op het bord. Serveer met de knolseldercilinders, kroketjes en een stronkje witloof. Nappeer de saus rond het vlees.