Gegrilde varkensmignoettes met mangosalsa en Braziliaanse aardappeltjes

Gegrilde varkensmignoettes met mangosalsa en Braziliaanse aardappeltjes

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de mango en verwijder de pit. Snij het vruchtvlees in blokjes. Pel de rode ui en snipper fijn. Doe de mangoblokjes samen met de uisnippers in een kom.

  2. Snij de pijpajuintjes in fijne ringen, inclusief het stevige, groen gedeelte. Schep samen met het limoensap en de zeste door de mangoblokjes.

  3. Verwijder de zaadjes van de chilipeper en snij in fijne ringetjes. Voeg ze bij de mangosalsa. Breng deze verder op smaak met peper en zout.

  4. Bestrijk het vlees met olijfolie en kruid met peper en zout. Gril het vlees aan beide zijden goudbruin.

  5. Verwarm de aardappeltjes in de microgolfoven.

  6. Snipper de korianderblaadjes fijn en schep ze door de mangosalsa. Serveer samen met het vlees en de aardappeltjes.