Gegrilde varkensmignoettes met mangosalsa en Braziliaanse aardappeltjes

4Vlees30minPrint
Ingrediƫnten
  • 4 varkensmignonettes
  • 2 verpakkingen Braziliaanse aardappeltjes (koeling)
  • Spar olijfolie
  • 1 rijpe mango
  • 1 rode ui
  • 2 lente-uitjes
  • 1 rode chilipeper
  • sap en zeste van 1 limoen
  • verse korianderblaadjes
Recept

1. Schil de mango en verwijder de pit. Snij het vruchtvlees in blokjes. Pel de rode ui en snipper fijn. Doe de mangoblokjes samen met de uisnippers in een kom.
2. Snij de pijpajuintjes in fijne ringen, inclusief het stevige, groen gedeelte. Schep samen met het limoensap en de zeste door de mangoblokjes.
3. Verwijder de zaadjes van de chilipeper en snij in fijne ringetjes. Voeg ze bij de mangosalsa. Breng deze verder op smaak met peper en zout.
4. Bestrijk het vlees met olijfolie en kruid met peper en zout. Gril het vlees aan beide zijden goudbruin.
5. Verwarm de aardappeltjes in de microgolfoven.
6. Snipper de korianderblaadjes fijn en schep ze door de mangosalsa. Serveer samen met het vlees en de aardappeltjes.

< naar recepten