Gegrilde varkensmignoettes met mangosalsa en Braziliaanse aardappeltjes

Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de mango en verwijder de pit. Snij het vruchtvlees in blokjes. Pel de rode ui en snipper fijn. Doe de mangoblokjes samen met de uisnippers in een kom.
-
Snij de pijpajuintjes in fijne ringen, inclusief het stevige, groen gedeelte. Schep samen met het limoensap en de zeste door de mangoblokjes.
-
Verwijder de zaadjes van de chilipeper en snij in fijne ringetjes. Voeg ze bij de mangosalsa. Breng deze verder op smaak met peper en zout.
-
Bestrijk het vlees met olijfolie en kruid met peper en zout. Gril het vlees aan beide zijden goudbruin.
-
Verwarm de aardappeltjes in de microgolfoven.
-
Snipper de korianderblaadjes fijn en schep ze door de mangosalsa. Serveer samen met het vlees en de aardappeltjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven