Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het hespenspek in 4 stukken.
-
Snij het vlees van de varkenskroon van het bot en snij in blokken van 2 x 4 cm.
-
Pel de ui en look. Snij de ui in halve ringen en pers de look.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de chilipeper. Snij in dunne halve ringen.
-
Snij de chorizo en rookworst in schijven van 2 cm.
-
Warm de oven voor op 160°C.
-
Verhit 3 el arachideolie in een pot met dikke bodem. Bak de ui glazig.
-
Roer de chilipeper, laurier, paprikapoeder en look erdoor.
-
Laat het vlees 2 min meebakken. Bestrooi met bloem.
-
Voeg de bonen en rundsbouillonblokjes toe. Zet het geheel onder met water tot 5 cm boven de massa.
-
Breng aan de kook en laat onder deksel 3 u in de voorverwarmde oven garen.
-
Kruid, na gaartijd, met zwarte peper en zout.
-
Bereid de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking. Serveer met het Braziliaans stoofvlees.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven