Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe de gecondenseerde melk, boter en cacaopoeder in een pan met dikke bodem.
-
Verwarm op een matig vuur.
-
Blijf roeren tot het de juiste consistentie heeft (*).
-
Giet in een ingevette schaal en laat afkoelen.
-
Vorm, met beboterde handen, kleine balletjes en versier met chocoladehagelslag.(*) Het heeft de juiste consistentie 1 min nadat het begint weg te trekken van de zijkanten en bodem van de pan.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven