Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de gecondenseerde melk samen met de boter, chocolade, melk en het vanille-extract. Laat zachtjes koken, onder voortdurend roeren met een houten lepel.
-
Blijf roeren tot het mengsel dikker wordt en van de zijkanten van de pan afvalt.
-
Giet in een vorm met antiaanbaklaag en laat afkoelen. Plaats dan nog minstens 1 uur in de koelkast.
-
Vorm er met de hand kleine balletjes van. Rol deze door de hagelslag.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven