Alfajores (zachte koekjes met dulce de leche-vulling)

Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de boter met de suiker, het limoensap, een snuifje zout, vanille-extract, de eidooiers, bloem, maïzena en het bakpoeder tot een mooi deeg.
-
Wikkel het deeg in plasticfolie en zet het minstens 1 u in de koelkast.
-
Zet het blik melk in een kookpot met water en laat het gedurende 2 à 3 uur zachtjes koken. Het blik moet volledig onder water blijven, voeg desnoods nog wat water toe.
-
Laat het blik afkoelen. Haal de dulce de leche uit het blik en doe in een spuitzak.
-
Verwarm de oven voor op 170°C.
-
Haal het deeg uit de koelkast en rol het uit tot 4 à 5 cm dik. Steek er met behulp van de uitsteekring rondjes uit en leg ze op een ovenplaat met bakpapier.
-
Bak de koekjes 10 à 15 min in de voorverwarmde oven.
-
Laat de gebakken koekjes afkoelen. Spuit dulce de leche op de helft van de koekjes en leg de andere helft erop. Bedek de koekjes langs de kanten met kokospoeder en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven