Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de uien en snij in halve ringen. Pel de look en pers fijn.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Verhit wat olijfolie in een stoofpot.
-
Bak het lamsstoofvlees mooi bruin en schep uit de pot.
-
Bak de ui met de look glazig. Roer het lamsvlees, paprikapoeder en kaneelpoeder erdoor. Voeg de tomatenpuree toe en roerbak 1 min. Blus met de rode wijn en laat droog koken. Doe er de kippenbouillon en tomatenblokjes bij. Voeg de bruine suiker, 2 takken tijm en 2 takken oregano toe.
-
Dek af en zet 1,5 u in de voorverwarmde oven.
-
Roer de Griekse pasta erdoor en laat nog 20 à 30 min afgedekt garen in de oven. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Werk af met de overige oregano en verkruimel de feta erover.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven