Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de uien en snij in halve ringen. Pel de look en pers fijn.

  2. Verwarm de oven voor op 180°C.

  3. Verhit wat olijfolie in een stoofpot.

  4. Bak het lamsstoofvlees mooi bruin en schep uit de pot.

  5. Bak de ui met de look glazig. Roer het lamsvlees, paprikapoeder en kaneelpoeder erdoor. Voeg de tomatenpuree toe en roerbak 1 min. Blus met de rode wijn en laat droog koken. Doe er de kippenbouillon en tomatenblokjes bij. Voeg de bruine suiker, 2 takken tijm en 2 takken oregano toe.

  6. Dek af en zet 1,5 u in de voorverwarmde oven.

  7. Roer de Griekse pasta erdoor en laat nog 20 à 30 min afgedekt garen in de oven. Kruid met zwarte peper en zout.

  8. Werk af met de overige oregano en verkruimel de feta erover.