Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Pel de ui en snipper fijn. Stoof de uisnippers aan in boter en voeg het gehakt toe. Kruid met peper en roerbak tot het in korreltjes uit elkaar valt.
-
Schil de appels, verwijder het klokhuis en snij in fijne partjes.
-
Beboter een ovenschaal en schep de rodekool erin. Leg de appeltjes erop en dek ze af met een laag gehakt.
-
Eindig met aardappelplakjes. Overgiet met room en kruid met peper en zout. Dek af met aluminiumfolie.
-
Zet 30 minuten in de voorverwarmde oven. Verwijder daarna het aluminiumfolie en bak verder tot alles mooi goudbruin en gaar is.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven