Allergenen
Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water en laat uitlekken.
-
Klop het ei los in de room. Schep samen met de ontdooide spinazie en hamreepjes door de pasta. Kruid met nootmuskaat, versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Verdeel het geheel in een ovenschaal.
-
Bestrooi met gemalen kaas.
-
Bak goudbruin in de voorverwarmde oven gedurende ± 40 minuten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtBlijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven