Pasta met champignons, spinazie en braadworst PT30M 4 porties Boni olijfolie 4 braadworsten 50 g Spar boter 250 g witte champignons 1 verpakking Spar Fresh Selection verse tagliatelle 1 zak verse spinazieblaadjes

Pasta met champignons, spinazie en braadworst

7757609e50420edbae08e6acecd613f7e9b6b4a8e179e2360ed2d19643358881.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Reinig de champignons en snij in kwartjes.

  2. Kook de tagliatelle beetgaar in ruim gezouten kokend water. Giet af, besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout. Hou warm.

  3. Bak de braadworsten ondertussen gaar in een klontje gesmolten boter. Voeg de champignons toe en laat meestoven in dezelfde pan. Kruid met peper en zout.

  4. Spoel de spinazie en laat uitlekken. Stoof ze aan in wat boter en laat slinken. Kruid met peper en zout.

  5. Meng de pasta, spinazie en champignons door elkaar.

  6. Snij de gebakken braadworst in stukjes en meng onder de pasta.

  7. Serveer in een diep bord of kom en besprenkel met nog wat olijfolie.