Eenpansgerecht met gevulde pasta, spinazie, kalfslapjes, vlugge tomatensaus en mozzarella

2Vlees30minPrint
Ingrediënten
  • 250 g Rana opgevulde pasta
  • 100 g Boni Selection diepvriesspinazie
  • 300 g kalfslapjes
  • 400 g Boni Selection tomatenblokjes
  • Boni Selection olijfolie
  • 1 bol Spar mozzarella
  • 2 el geraspte Parmezaanse kaas
  • verse basilicum
  • ¼ kl droge oregano
Recept
  1. Kook de pasta gaar in kokend gezouten water.
  2. Bak de kalfslapjes goudbruin in olijfolie in de pan. Kruid met peper, zout en oregano.
  3. Voeg de tomatenblokjes toe en laat 10 min op zacht vuur pruttelen.
  4. Meng de gekookte pasta en ontdooide spinazie onder de tomatensaus en tussen het vlees.
  5. Snij de mozzarella in schijven en verdeel over de pan.
  6. Werk af met geraspte Parmezaanse kaas en besprenkel met olijfolie.
  7. Zet de pan in de oven en laat kort gratineren, tot de mozzarella begint te smelten en de saus gaat pruttelen.
  8. Garneer met verse basilicum.
< naar recepten