Selder en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de wortelen en snij in kleine stukjes.
-
Spoel de selderstengels en snij eveneens fijn.
-
Pel de uien en snipper fijn.
-
Smelt een klontje boter in een kookpot en stoof de groenten aan.
-
Voeg een bodempje water toe en laat stoven.
-
Giet de tomatenblokjes erbij en kruid met peper, zout, tijm en een laurierblaadje. Laat alles stoven tot de wortelstukjes gaar zijn.
-
Smelt een klontje boter in een pan en bak het kalfsvlees kort aan beide zijden.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Kruid het vlees met peper en zout.
-
Snij de mozzarella in plakjes.
-
Leg op elk kalfslapje eerst een sneetje serranoham en daarna een plakje mozzarella.
-
Vouw dubbel en steek vast met een tandenstoker.
-
Schik het vlees in een ovenschotel. Bestrooi rijkelijk met gemalen gruyère.
-
Zet in de voorverwarmde oven en laat bakken gedurende ± 15 min.
-
Kook ondertussen de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
-
Zet de ovenschotel kort onder de grill.
-
Giet de pasta af en laat uitlekken.
-
Leg een mooie portie linguine op het bord. Giet de tomatensaus erover. Schik daarop het vlees.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven