Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de sjalot en snipper fijn. Verhit wat olijfolie in een sauspan. Bak de sjalot glazig.

  2. Blus met de witte wijn en laat verdampen. Voeg de tomatenblokjes, passata, 200 ml water / 100 ml wijn en het visbouillonblokje toe. Laat minstens 40 min sudderen tot een dikke saus. Snipper de basilicum fijn en roer door de saus.

  3. Hak de kappertjes grof. Snij de ingelegde citroen in fijne stukjes. Hak de mozzarella fijn. Snipper de peterselie fijn.

  4. Meng de panko met de kappertjes, citroen, peterselie en mozzarella.

  5. Kruid de vis met zwarte peper en zout.

  6. Verdeel de tomatensaus op de bodem van een ovenschotel. Leg de vis erin. Verdeel de panko over de vis.

  7. Besprenkel de kerstomaten met olijfolie, zwarte peper en zout. Leg ze bij de vis in de ovenschotel.

  8. Zet de schotel 20 min in de oven op 180°C.

  9. Kook de linguine gaar in gezouten water volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af en roer wat olijfolie erdoor.

  10. Serveer de pasta bij de vis.