Linguine met kabeljauw en tomatensaus

Selder , Schaaldieren , Eieren , Vis , Gluten , Lactose , Melk , Weekdieren , Mosterd , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalot en snipper fijn. Verhit wat olijfolie in een sauspan. Bak de sjalot glazig.
-
Blus met de witte wijn en laat verdampen. Voeg de tomatenblokjes, passata, 200 ml water / 100 ml wijn en het visbouillonblokje toe. Laat minstens 40 min sudderen tot een dikke saus. Snipper de basilicum fijn en roer door de saus.
-
Hak de kappertjes grof. Snij de ingelegde citroen in fijne stukjes. Hak de mozzarella fijn. Snipper de peterselie fijn.
-
Meng de panko met de kappertjes, citroen, peterselie en mozzarella.
-
Kruid de vis met zwarte peper en zout.
-
Verdeel de tomatensaus op de bodem van een ovenschotel. Leg de vis erin. Verdeel de panko over de vis.
-
Besprenkel de kerstomaten met olijfolie, zwarte peper en zout. Leg ze bij de vis in de ovenschotel.
-
Zet de schotel 20 min in de oven op 180°C.
-
Kook de linguine gaar in gezouten water volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af en roer wat olijfolie erdoor.
-
Serveer de pasta bij de vis.