Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Januari
- Februari
- Maart
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- December
- Groenten
Aardappel
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snij fijn. Bak samen met het gehakt goudbruin in wat olijfolie.
-
Voeg de gesneden witte kool en de aardappelschijfjes toe en stoof 10 min mee. Kruid met peper en zout.
-
Doe het gehakt met de groenten en aardappelen in een vuurvaste schotel.
-
Meng de room, mascarpone en ricotta en kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Giet de roomsaus over de gehaktschotel.
-
Verdeel de kaas over de roomsaus.
-
Besprenkel met olijfolie. Bak de ovenschotel in de oven op 180°C ± 25 à 30 min tot de saus goudbruin en aan het pruttelen is.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven