Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- Groenten
Komkommer
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Marinade: meng de ingrediënten in een grote glazen kom, kruid met versgemalen peper en zout.
-
Snij de vis in blokjes van 4 cm en schep door de marinade, laat 30 min rusten.
-
Snij de salade in reepjes, de tomaatjes in kwartjes en pluk de muntblaadjes los, schep door elkaar.
-
Tzaziki: snij de komkommer in de lengte middendoor en verwijder de zaadjes met een koffielepel. Rasp de komkommer grof en laat uitlekken in een vergiet.
-
Pel en pers de look. Snij de dille fijn. Knijp het overtollige vocht uit de komkommer en schep samen met de look en dille door de yoghurt, kruid met peper en zout.
-
Haal de vis uit de marinade en laat uitlekken. Dep droog met keukenpapier.
-
Verwarm de wraps even in de grillpan of op de barbecue.
-
Rijg de vis aan spiesjes, besprenkel met wat extra olie en gril ze 2 à 3 min aan elke kant.
-
Serveer de vis in de wraps met de salade en tzatziki.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven