Visbrochette PT30M 4 porties cayennepeper Boni Selection scampi's spar zalm grof zout groen van de venkel gedroogde dille zonnebloemolie Spar kabeljauw viskruiden

Visbrochette

717da6761c80a432637534766e875d4df577b074cf6525208abe20dc78cb2a68.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de zalm en kabeljauw in gelijke stukken.

  2. Steek 2 stukjes zalm, 1 scampi en 1 stukje kabeljauw op een stokje.

  3. Maak een marinade van wat zonnebloemolie met gedroogde dille, grof zout, groen van de venkel en kruid met cayennepeper en viskruiden en marineer er de vis mee.

  4. Strijk de grill van de barbecue goed in met zonnebloemolie en leg de brochettes op de rooster.

  5. Laat aan 1 kant garen en draai voorzichtig om.

  6. Laat ook de andere kant bakken. Haal van de rooster en serveer onmiddellijk.