Schaaldieren en Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de zalm en kabeljauw in gelijke stukken.
-
Steek 2 stukjes zalm, 1 scampi en 1 stukje kabeljauw op een stokje.
-
Maak een marinade van wat zonnebloemolie met gedroogde dille, grof zout, groen van de venkel en kruid met cayennepeper en viskruiden en marineer er de vis mee.
-
Strijk de grill van de barbecue goed in met zonnebloemolie en leg de brochettes op de rooster.
-
Laat aan 1 kant garen en draai voorzichtig om.
-
Laat ook de andere kant bakken. Haal van de rooster en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven