Gevarieerde visbrochette

Gevarieerde visbrochette

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de ui en verdeel in 12 kwartjes. Snij de paprika in 4 en verwijder de zaadlijsten. Snij in stukken.

  2. Reinig de champignons en snij in 4.

  3. Snij elke vissoort in 4 mooie stukken.

  4. Stel de brochettes samen door afwisselend champignons, ui, paprika en vis op de brochettespiesjes te steken. Kruid met peper en zout.

  5. Laat de boter hazelnootkleurig smelten. Bak de brochettes hierin, op een matig vuur, aan alle zijden tot ze gaar zijn.

  6. Reinig de sla en pluk de mooie bladeren.

  7. Leg een bedje sla op de borden.

  8. Besprenkel de gebakken brochettes met het citroensap en schik op de sla. Overgiet met de braadjus van de brochettes.

  9. Werk af met wat basilicumblaadjes.