Tortellini met ham, snelle tomatensaus en lookbroodkruim

Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Plet 2 tenen look met de handpalm of een groot chefmes.
-
Ingrediënten: 50.0 ml olijfolie
Verwarm de olijfolie 5 min met de look in een antikleefpan. Laat niet bruinen. Verwijder de look.
-
Voeg het paneermeel toe. Laat al roerend goudbruin bakken.
-
Pel de ui en overige look en snipper fijn.
-
Verhit wat olijfolie in een steelpan.
-
Bak de ui glazig. Voeg de look en spaghettigroenten toe en roer even om.
-
Voeg de sriracha, het tomatenconcentraat, het groentebouillonblokje en de gedroogde kruiden toe en roerbak kort.
-
Bevochtig met de passata en tomatenblokjes.
-
Laat 20 min rustig pruttelen onder deksel. Roer regelmatig.
-
Snipper de basilicum fijn. Roer door de saus en kruid met zwarte peper en zout.
-
Kook de tortellini al dente in gezouten water zoals aangegeven op de verpakking. Roer 200 ml kookvocht van de pasta bij de saus.
-
Schep de tomatensaus op de tortellini en werk af met het broodkruim.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven