Geroosterde groenten met kikkererwten en tahindressing
sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Spoel de kikkererwten.
-
Was de verschillende groenten. Schil de pastinaak en wortelen en snij de bloemkool- en broccoliroosjes los.
-
Snij de courgette, pompoen, pastinaak en wortelen in stukken.
-
Schik de pompoen, pastinaak en wortel in een ovenschaal. Kruid met peper en zout en besprenkel met olijfolie. Zet 15 min in de voorverwarmde oven.
-
Voeg dan de bloemkool- en broccoliroosjes toe en laat nog 10 min garen.
-
Schik de courgettestukken er tenslotte tussen en overgiet met de kikkererwten. Besprenkel met olijfolie, kruid met za’atar, peper en zout en laat verder garen.
-
Dressing
Klop de tahin los met het citroensap en agavesiroop. Pel en pers de look en voeg toe. Roer door elkaar en voeg het water beetje bij beetje toe tot een dressing. Kruid met peper en zout.
-
Serveer de geroosterde groenten met de dressing.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven