Tagliatelle met Italiaanse chipolata en paddenstoelen

Tagliatelle met Italiaanse chipolata en paddenstoelen

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Maak een kleine inkeping in de tomaten en dompel ze ± 20 sec onder in kokend water. Verwijder de pel van de tomaten en snij in kleine blokjes.

  2. Snij de Italiaanse chipolata in kleine stukken.

  3. Maak de champignons proper met een borstel en snij in grove stukken. Bak de champignons kort aan in olijfolie op een hoog vuur. Haal ze uit de pan en zet aan de kant.

  4. Pel de ui en snipper fijn. Bak samen met de stukjes worst goed aan in wat olijfolie in de pan van de champignons.

  5. Voeg de blokjes tomaten toe en laat 2 min meebakken.

  6. Meng de gebakken champignons onder de saus. Kruid met peper en zout en hou de saus op een laag vuur warm.

  7. Kook de pasta al dente in gezouten water.

  8. Giet de pasta af en meng onder de saus.

  9. Werk de pasta af met geraspte Parmezaanse kaas. Snipper de platte peterselie fijn en strooi over de pasta.