Salade met witte bonen, aardappeltjes en lentegroenten

Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen, was ze en snij ze in partjes.
-
Breng in een pot de bouillon aan de kook. Doe de aardappels in een stoommandje en stoom ze gaar in ± 10 min. Voeg na 5 min stoomtijd de sluimererwten toe. Voeg de laatste 3 min de doperwtjes toe. Laat de aardappels, sluimererwten en erwtjes afkoelen.
-
Schil de koolrabi en was de raapjes. Snij alles in flinterdunne plakjes met een mandoline.
-
Was de radijsjes en snij ze in partjes. Snij de lente-uitjes in fijne ringetjes.
-
Verwijder de harde steeltjes van de waterkers. Spoel de witte bonen. Snij de bieslook fijn.
-
Dressing: meng de raapjes, koolrabi, radijsjes, bieslook en lente-uitjes met de dressingingrediënten en kruid met peper en zout.
-
Schik de groenten, aardappelen en bonen losjes door elkaar op een mooie schaal. Besprenkel met de dressing en werk af met bieslook.