Salade met witte bonen, aardappeltjes en lentegroenten

Salade met witte bonen, aardappeltjes en lentegroenten

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de aardappelen, was ze en snij ze in partjes.

  2. Breng in een pot de bouillon aan de kook. Doe de aardappels in een stoommandje en stoom ze gaar in ± 10 min. Voeg na 5 min stoomtijd de sluimererwten toe. Voeg de laatste 3 min de doperwtjes toe. Laat de aardappels, sluimererwten en erwtjes afkoelen.

  3. Schil de koolrabi en was de raapjes. Snij alles in flinterdunne plakjes met een mandoline.

  4. Was de radijsjes en snij ze in partjes. Snij de lente-uitjes in fijne ringetjes.

  5. Verwijder de harde steeltjes van de waterkers. Spoel de witte bonen. Snij de bieslook fijn.

  6. Dressing: meng de raapjes, koolrabi, radijsjes, bieslook en lente-uitjes met de dressingingrediënten en kruid met peper en zout.

  7. Schik de groenten, aardappelen en bonen losjes door elkaar op een mooie schaal. Besprenkel met de dressing en werk af met bieslook.