Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Chilibonendip: pel de ui en teentjes look. Snij de ui, chilipepers en lookteentjes grof. Verhit de olie in een steelpan en stoof de ui en looksnippers glazig. Voeg de chilipepers toe en laat meebakken op een zacht vuur. Bestrooi met suiker en laat karamelliseren.

  2. Roer de tomatenpuree en bonen erdoor en laat verder bakken. Overgiet met rijstazijn en water en laat nog enkele min sudderen tot de uien helemaal zacht zijn.

  3. Pureer met de staafmixer en breng op smaak met zout.

  4. Avocadodip: haal het vruchtvlees uit de avocado en knijp er wat limoensap over. Plet met een vork en roer de zure room erdoor. Kruid met peper en zout.

  5. Verwarm de wok, voeg de olie toe en roerbak de groenten. Kruid met zout, komijn en cayennepeper.

  6. Voeg de tomatenblokjes en groentebouillon toe en breng aan de kook.

  7. Voeg de pasta toe en kook beetgaar.

  8. Werk af met grof gesneden koriander en serveer met tortillachips en de twee dips.