Polpette met tomatensaus
 
                    
                    
                Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Snij de korsten van de broden, snij in plakken en vervolgens in kleine stukjes. 
- 
                    
                    Verwarm de melk en laat even opkoken. 
- 
                    
                    Giet de warme melk over de stukjes brood. 
- 
                    
                    Pel de tenen look en hak fijn. 
- 
                    
                    Pluk de blaadjes munt en snipper fijn. 
- 
                    
                    Meng het brood goed met de melk. Voeg het gehakt toe en meng. 
- 
                    
                    Doe de fijngesnipperde munt en look, het ei, de Parmezaanse kaas en de peterselie erbij. Kruid met peper en zout. 
- 
                    
                    Meng alles zeer goed en voeg nog wat paneermeel toe. 
- 
                    
                    Rol bolletjes van de mengeling en druk steeds een beetje plat. Leg op een schotel. 
- 
                    
                    Verwarm olie in een pan en bak alle polpette aan beide zijden. 
- 
                    
                    Warm de tomatensaus op. 
- 
                    
                    Verdeel een goeie pollepel tomatensaus over elk bord en schik er 4 polpette op. 
- 
                    
                    Werk af met wat munt en peterselie. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                