Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Polpette: rits de naadjes van de rozemarijn en tijm. Hak beide kruiden fijn. Meng het gehakt met de kruiden, eieren en paneermeel. Maak kleine balletjes van ongeveer 50 gr.
-
Zet water met zout op en laat koken. Kook de balletjes halfgaar in het kokende water. Haal uit het water en laat uitlekken.
-
Tomatensaus: snij de salie en oregano fijn. Warm de tomatenpassata op. Voeg de fijngehakte salie en oregano en wat olijfolie toe. Kruid met peper en zout.
-
Kook de tagliatelle zoals aangegeven op de verpakking. Giet af en laat uitlekken.
-
Voeg de halfgare gehaktballetjes toe aan de tomatensaus en laat verder garen.
-
Serveer de pasta in de diepe borden. Giet er wat olijfolie over. Verdeel de polpette met tomatensaus erover. Werk af met nog wat fijngesnipperde tijm.