Vis , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de rijst tot het spoelwater helder is. Laat uitlekken.
-
Doe de rijst in een kom en zet onder koud water. Laat 20 min staan.
-
Verwarm intussen de rijstazijn en laat de suiker erin oplossen. Roer er een snuifje zout door.
-
Spoel de rijst en laat uitlekken.
-
Breng de rijst aan de kook met 120 ml water op een laag vuur gedurende 10 min tot het water opgenomen en de rijst gaar is.
-
Laat iets afkoelen en breng op smaak met het rijstazijnmengsel.
-
Snij de zalm in blokjes en schep de smaakmakers erdoor. Laat 15 min marineren.
-
Snij de lente-ui in ringetjes, de komkommer in staafjes, de radijsjes en champignons in plakjes.
-
Snij de avocado in de lengte middendoor, verwijder de pit en snij het vruchtvlees in plakjes.
-
Doe de rijst in een kom. Schep de vis erover en werk af met je favoriete toppings.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven