Volkoren pasta met paprika’s en walnoten

118f86cb084ff9e2d7dc980fa3dd69082181cd3f9fbc030d4d957dfa6153b5d1.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de look en snij in flinterdunne plakjes. Spoel de paprika, snij in 2 en verwijder de zaadlijsten. Snij het vruchtvlees van de paprika’s in repen. Pel de ui en snij in fijne ringen.

  2. Hak de walnoten grof.

  3. Verhit een eetlepel olie in een ruime pan. Roerbak de lookplakjes samen met de walnoten. Voeg de paprikarepen en uiringen toe. Roerbak kort. Voeg de tomaatjes toe en laat doorwarmen. Schep de peterselie en rozemarijnnaaldjes er tenslotte door. Haal van het vuur.

  4. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Giet af en schep de walnoot groentemengeling erdoor.

  5. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout. Werk af met parmezaanschilfers en serveer.