Pasta met gegrilde paprikapesto en rucola

Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de grill van de oven. Blaker de paprika’s zwart aan alle kanten onder de grill.
-
Haal uit de oven en leg in een kom. Trek er plasticfolie over en laat 20 min luchtdicht rusten. Verwijder vervolgens de steelaanzet, schil en zaadjes van de paprika’s.
-
Pel de tenen look en mix samen met de paprika’s, halfzongedroogde tomaatjes (met olie) en pijnboompitten tot een pesto.
-
Breng op smaak met espelettepeper en zout.
-
Pluk de blaadjes van de basilicum.
-
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water, giet af en schep de pesto erdoor.
-
Schep de rucola erdoor. Werk af met basilicumblaadjes en bestrooi met Parmezaanse kaas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten