Entrecote tagliata met pasta, rucola en tomaatjes

Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat het vlees op kamertemperatuur komen.
-
Marinade: pel de look en rasp fijn. Meng met een flinke scheut olijfolie, een klein scheutje balsamicoazijn en het sap en de zeste van 1 citroen. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Leg het vlees in een schaal en bestrijk met de marinade. Dek af met plasticfolie en laat ½ u rusten op kamertemperatuur.
-
Snij de tomaatjes in kwartjes. Pel de rode ui en snij in ringen.
-
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Giet af en schep de halfzongedroogde tomaatjes met aanhangende olie en pruim-tomaten erdoor. Kruid met peper en zout.
-
Verwarm de barbecue of grillpan. Gril het vlees kort aan beide zijden.
-
Snij in dunne plakken. Schik het vlees op het bord. Verdeel er wat grof zeezout over.
-
Schep de rucola door de pasta en leg op het bord. Werk af met schilfers Parmezaanse kaas. Versier het bord met wat rode uienringen.