Entrecote met pastasalade

Entrecote met pastasalade

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet ze af en spoel onder koud water. Laat de pasta uitlekken.

  2. Snij dikke sneden brood, verwijder de korsten en snij in gelijke blokjes. Bak ze goudbruin in een pan met flink wat olijfolie. Laat uitlekken op keukenpapier.

  3. Snij de kerstomaatjes in Snij de olijven in reepjes. Pel de ui en snij in fijne ringen. Spoel de paprika, verwijder de zaadlijsten en snij in gelijke ringen. Meng alle groenten onder de koude pasta. Zet in de koelkast tot gebruik.

  4. Laat de mozzarella uitlekken en trek ze in stukjes.

  5. Smelt een klont boter in de pan en schroei de entrecote aan. Kruid met peper en zout en laat verder bakken. Haal uit de pan en laat even rusten. Snij het vlees in gelijke repen.

  6. Schik de pastasalade op het bord, werk af met de mozzarellastukjes, rucola en enkele blaadjes basilicum. Giet er wat olijfolie over.

  7. Schik het vlees aan de andere kant van het bord en strooi er wat fleur de sel over.