Entrecôte op z’n Italiaans

Entrecôte op z’n Italiaans

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pesto: doe alle ingrediënten in een maatbeker en mix met de staafmixer. Zet afgedekt in de koelkast tot gebruik.

  2. Maak een mengsel van 5 eetlepels olijfolie, citroenzeste en fijngehakte rozemarijn. Hou apart.

  3. Meng de sla met fijngesnipperde bieslook. Werk af met de zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten, parmezaankrullen en croutons.

  4. Kook de asperges beetgaar en dep ze droog. Bestrooi de asperges met Cuissana en bak ze kort op de barbecue of grill. Voeg de gebakken asperges toe aan de salade.

  5. Paneer de entrecôtes met Cuissana en bak ze kort op de barbecue. Haal eraf en laat enkele minuten rusten.

  6. Dep de sneetjes ciabatta met olijfolie en bak ze op de barbecue.

  7. Snij het vlees in plakjes en schik ze op een bord. Smeer in met het oliemengsel en bestrooi met grof zeezout.

  8. Besmeer de gebakken ciabattabroodjes rijkelijk met pesto.

  9. Leg de ciabattabroodjes op het bord en schik de salade erbij.

  10. Werk het slaatje af met enkele druppels olijfolie en balsamicoazijn.