Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de olijfolie met de worcestersaus en marineer het vlees 1 u in dit mengsel.
-
Masalaboter: Pel de ui en het teentje look. Snipper de ui en look fijn en bak zacht en glazig zonder te laten kleuren in een scheut olijfolie.
-
Voeg het kerriepoeder toe en roerbak een paar min.
-
Doe het gebakken uimengsel met de rest van de ingrediënten behalve de boter in het hakmolentje en meng tot een grove pasta.
-
Voeg de boter toe en laat nogmaals draaien. Breng verder op smaak indien nodig.
-
Rol de masalaboter in plasticfolie of bakpapier tot een worstje en verpak nog eens strak in aluminiumfolie.
-
Leg in de koelkast en laat opstijven.
-
Kruid het vlees met peper en zout en leg het boven hete kolen op de barbecue.
-
Rooster het vlees naar wens, 8 à 12 min aan elke kant.
-
Haal het vlees van het vuur en laat 10 min rusten onder aluminiumfolie.
-
Snij het vlees in schuine stukken en leg een plakje masalaboter op elk stuk vlees.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven