Vlinderpasta met zongedroogde tomaatjes, pesto en rucola PT30M 4 porties 350 g zongedroogde tomaatjes met basilicum Boni olijfolie 1 kg Boni farfalle 200 g Boni diepvrieserwtjes Aromatkruiden 75 g pijnboompitten 100 g Spar rucola 75 g schilfers van grana padano

Vlinderpasta met zongedroogde tomaatjes, pesto en rucola

7c52162aa3a2852441c5e57b935df3eca25600a84fad2a4a83ac29a90fe7a343.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Rooster de pijnboompitten in een warme pan. Laat afkoelen.

  2. Kook de pasta, voeg na 10 min de erwtjes toe en laat nog 5 min verder koken. Giet af en laat uitlekken.

  3. Knip de rucola iets fijner.

  4. Meng in een grote kom de pasta met de zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten en rucola.

  5. Kruid met Aromat.

  6. Overgiet met wat extra olijfolie en meng.

  7. Werk af met extra rucola en schilfers grana padano.