Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rooster de pijnboompitten in een warme pan. Laat afkoelen.
-
Kook de pasta, voeg na 10 min de erwtjes toe en laat nog 5 min verder koken. Giet af en laat uitlekken.
-
Knip de rucola iets fijner.
-
Meng in een grote kom de pasta met de zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten en rucola.
-
Kruid met Aromat.
-
Overgiet met wat extra olijfolie en meng.
-
Werk af met extra rucola en schilfers grana padano.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven