Ravioli met tomatenmascarponesaus, gegrilde groenten en rucola

Allergenen
Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Zet een kookpot met water en een snuifje zout op het vuur.
-
Snij de courgette in stukjes en de kerstomaten in 2.
-
Stoof de courgette, tomaten en asperges aan in een scheutje olijfolie en kruid met peper en zout. Voeg de saus toe en laat opwarmen.
-
Kook de pasta beetgaar zoals aangegeven op de verpakking en voeg toe aan de saus.
-
Dresseer in een diep bord of kommetje en werk af met rucola.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders