Ravioli met champignons en parmezaan

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalot en de look. Snij alles in fijne stukjes en stoof aan in een scheutje olijfolie.
-
Voeg ½ van de paddenstoelen en bieslook en lente-ui toe en laat meestoven. Voeg wat water en het groentebouillonblokje toe en laat zachtjes pruttelen.
-
Kook de ravioli gaar in gezouten water zoals aangegeven op de verpakking.
-
Giet de groentebouillon met de ravioli in een diep bord.
-
Snij de overige champignons in stukjes. Kruid met peper en zout en voeg een scheut olijfolie toe. Bak ze in een pan.
-
Voeg samen en werk het gerecht af met wat kervel en fijne plakjes parmezaan.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven