Ravioli met champignons en parmezaan

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalot en de look. Snij alles in fijne stukjes en stoof aan in een scheutje olijfolie.
-
Voeg ½ van de paddenstoelen en bieslook en lente-ui toe en laat meestoven. Voeg wat water en het groentebouillonblokje toe en laat zachtjes pruttelen.
-
Kook de ravioli gaar in gezouten water zoals aangegeven op de verpakking.
-
Giet de groentebouillon met de ravioli in een diep bord.
-
Snij de overige champignons in stukjes. Kruid met peper en zout en voeg een scheut olijfolie toe. Bak ze in een pan.
-
Voeg samen en werk het gerecht af met wat kervel en fijne plakjes parmezaan.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders