Ravioli met boschampignons en truffelolie
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel en snipper de look fijn.
-
Borstel de paddenstoelen schoon en snij eventuele grote exemplaren in stukken.
-
Snij de minichampignons in kwartjes.
-
Snij 4 salieblaadjes in reepjes en bak de rest van de salieblaadjes krokant in hete boter. Laat uitlekken op keukenpapier. Pel de look en snij fijn.
-
Breng een pot licht gezouten water aan de kook.
-
Bak de paddenstoelen op een hoog vuur in hete boter. Voeg de look- en saliesnippers toe. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout. Hou warm.
-
Laat de ravioli in zachtjes kokend water glijden en kook ze gaar in 2 à 3 min. Schep ze voorzichtig met een schuimspaan uit het water. Laat uitlekken en verdeel over de voorverwarmde borden.
-
Schep de paddenstoelen erover, druppel er wat truffelolie op en werk af met krokante salieblaadjes en schilfers Parmezaanse kaas.
-
Geef nog een draai van de pepermolen en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven