Dagnje na buzara of mosselpot met spek en groenten
Selder , Weekdieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Hak het oud brood fijn en bak in olijfolie. Kruid met peper en zout. 
- 
                    
                    Pel de look en snipper fijn. 
- 
                    
                    Snij de selderstengels met bladeren fijn. 
- 
                    
                    Verwijder de zaadjes uit de picantina en snij heel fijn. 
- 
                    
                    Snij de bladpeterselie fijn. 
- 
                    
                    Spoel de mosselen verschillende malen onder koud stromend water. Haal de kapotte mosselen eruit. 
- 
                    
                    Verwarm een scheut olie in een ruime pot en stoof de looksnippers samen met de spekreepjes. Voeg het paprikapoeder en de picantina toe onder voortdurend roeren. 
- 
                    
                    Stort de mosselen erbij, overgiet met wijn en bestrooi met de selder. Dek de pot af en laat openstomen. Schud regelmatig op. 
- 
                    
                    Bestrooi met bladpeterselie en gebakken broodkruimels. 
- 
                    
                    Serveer met versgebakken brood. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                