Selder en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de uien en look en snij alles fijn. Stoof aan in olijfolie.
-
Voeg de spekblokjes en het gehakt toe en bak mee.
-
Schil de wortelen, reinig de bleekselder en paprika’s. Snij alles in kleine, gelijke stukken.
-
Snij de courgette en aubergine in kleine stukken.
-
Bak de groenten kort mee met het vlees.
-
Voeg de tomatenpuree toe en bak de tomatenpuree mee.
-
Blus met de rode wijn en laat de alcohol verdampen.
-
Voeg de suiker, kruiden en passata toe. Kruid met peper en zout.
-
Laat de saus op een heel zacht vuur ± 1 u pruttelen.
-
Laat de saus afkoelen en vries in porties in.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven