Spaghettisaus met veel groenten, spek en gehakt

0644f1cec02808841226e6f9201c628a911944a1ad13099aebbc312326c3ecdb.jpg

Allergenen

Selder en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de uien en look en snij alles fijn. Stoof aan in olijfolie.

  2. Voeg de spekblokjes en het gehakt toe en bak mee.

  3. Schil de wortelen, reinig de bleekselder en paprika’s. Snij alles in kleine, gelijke stukken.

  4. Snij de courgette en aubergine in kleine stukken.

  5. Bak de groenten kort mee met het vlees.

  6. Voeg de tomatenpuree toe en bak de tomatenpuree mee.

  7. Blus met de rode wijn en laat de alcohol verdampen.

  8. Voeg de suiker, kruiden en passata toe. Kruid met peper en zout.

  9. Laat de saus op een heel zacht vuur ± 1 u pruttelen.

  10. Laat de saus afkoelen en vries in porties in.