Spaghettisaus met veel groenten, spek en gehakt
 
                    
                    
                Selder en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Pel de uien en look en snij alles fijn. Stoof aan in olijfolie. 
- 
                    
                    Voeg de spekblokjes en het gehakt toe en bak mee. 
- 
                    
                    Schil de wortelen, reinig de bleekselder en paprika’s. Snij alles in kleine, gelijke stukken. 
- 
                    
                    Snij de courgette en aubergine in kleine stukken. 
- 
                    
                    Bak de groenten kort mee met het vlees. 
- 
                    
                    Voeg de tomatenpuree toe en bak de tomatenpuree mee. 
- 
                    
                    Blus met de rode wijn en laat de alcohol verdampen. 
- 
                    
                    Voeg de suiker, kruiden en passata toe. Kruid met peper en zout. 
- 
                    
                    Laat de saus op een heel zacht vuur ± 1 u pruttelen. 
- 
                    
                    Laat de saus afkoelen en vries in porties in. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                