Spaghettisaus alla Sébastien

Spaghettisaus alla Sébastien

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de uien en look. Snij alles fijn.

  2. Verhit een klontje boter en laat de uien en look fruiten.

  3. Schil de wortelen en snij in stukjes. Snij de paprika’s in stukjes. Voeg toe aan de uien en laat meestoven.

  4. Snij de courgette in 4, verwijder de zaadjes in het midden en snij in gelijke stukken. Laat meestoven met de andere groenten.

  5. Reinig de champignons en snij in schijfjes. Voeg ook toe aan de groenten.

  6. Snij de tomaten in blokjes en voeg toe aan de groenten. Kruid alles met peper en zout.

  7. Giet de rode wijn erbij en laat even opkoken.

  8. Smelt een klontje boter in de pan. Bak het gehakt rul, kruid met Italiaanse kruiden en voeg toe aan de groenten.

  9. Giet de saus en passata erbij en leg het kruidentuiltje op de groenten.

  10. Zet een deksel op de pot en zet gedurende 3 u in de oven op 140°C. Roer af en toe eens om.

  11. Kook de spaghetti zoals aangegeven op de verpakking.

  12. Verdeel de spaghetti over de borden en giet de saus erover. Werk af met geraspte kaas.