Gamba’s met sinaasappelmierikswortelglaze en gerookt spek
![Gamba’s met sinaasappelmierikswortelglaze en gerookt spek](https://fgdjrynm.filerobot.com/recipes/fd1b2abe04d3aba2ad50510368111ca6c5b0664f2378d0ab43866c9e5c38e540.jpg?vh=6ec0e8&h=800&w=800&q=60)
Schaaldieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat de gamba’s ontdooien en pel ze.
-
Laat de prikkers ± 20 min weken in water.
-
Prik de gamba’s in de lengte op de satéprikkers. Kruid ze met peper.
-
Meng de confituur met de mierikswortelpasta. Besmeer een schijfje gerookt spek met de mierikswortelconfituur. Draai het schijfje spek rond de gamba.
-
Gril de gamba’s op een matig hete BBQ.
-
Besmeer tussendoor nog eens met de mierikswortelconfituur.
-
Serveer met wat verse limoen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven