Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Rooster de paprika’s onder een hete grill. Draai ze regelmatig om. Stop ze in een afgesloten plasticzak als ze aan alle zijden gekleurd zijn. Laat de paprika’s afkoelen.

  2. Laat de bonen uitlekken en doe ze in de blender samen met de feta, fijngesneden look, losgeritste tijmnaaldjes, 1 eetlepel olijfolie, 1 eetlepel citroensap, peper en zout. Proef en voeg indien nodig meer olijfolie, citroensap, peper en zout toe.

  3. Pel de paprika’s. Trek het steeltje met zaadlijsten eruit en vang het vocht op. Snij de geroosterde paprika’s in repen en overgiet met het vocht en een scheutje olijfolie. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout. Laat rusten.

  4. Snij de lente-ui fijn in schuine ringen.

  5. Verwarm de tortilla’s en bestrijk ze met bonenpuree. Verdeel de paprikareepjes erover. Bestrooi met lente-ui en rol strak op.

  6. Snij de wraps schuin doormidden en serveer.