Kan allergenen bevatten.
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- Groenten
Komkommer
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwijder de zaadjes uit de tomaat en snij het vruchtvlees in stukjes.
-
Pel en snipper de ui fijn.
-
Was de komkommer en snij de ongeschilde komkommer in de lengte doormidden. Verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in stukjes.
-
Verwijder de zaadlijsten en steelaanzet van de paprika en snij in blokjes.
-
Hak de chilipeper fijn. Snipper de bladpeterselie, koriander en munt fijn.
-
Pers het sap uit een citroen. Haal het vruchtvlees met de witte vliesjes uit de andere helft van de citroen en hak fijn.
-
Doe een kneepje citroensap in een kom en roer de olijfolie erdoor. Kruid met peper en zout. Schep de tomaat, komkommer, paprika, ui, chilipeper en verse kruiden erdoor.
-
Bestrijk de wrap met wat hummus, bestrooi met de salade en rol op.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven