Veggie wrap met wokgroenten en sesamdressing

Eieren , Gluten , Pindanoten , sesamzaad , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Sesamdressing:
-
Pel de look en pers fijn.
-
Meng de look met de tahin, sojasaus, vloeibare honing, sesamolie, pilipili, het water en limoensap.
-
Rooster de sesamzaadjes al roerend goudbruin in een pan zonder vetstof.
-
Verwijder de wortels en buitenste laag van de lente-uitjes en snij in fijne schuine ringen.
-
Verhit wat arachideolie in een wokpan. Wok de reepjes mooi bruin. Roer de hoisinsaus erdoor en haal van het vuur. Bewaar apart.
-
Bak de groenten in dezelfde wok in wat extra arachideolie. Voeg de wokreepjes toe en laat opwarmen.
-
Verwarm de wraps volgens de bereidingswijze op de verpakking.
-
Schik wat wokreepjes en -groenten tussen elke wrap.
-
Besprenkel met de sesamdressing en wat sesamzaadjes.
-
Werk af met lente-ui en verse koriander en rol op.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders