Allergenen

Eieren , Gluten , Pindanoten , sesamzaad , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Sesamdressing:
  2. Pel de look en pers fijn.

  3. Meng de look met de tahin, sojasaus, vloeibare honing, sesamolie, pilipili, het water en limoensap.

  4. Rooster de sesamzaadjes al roerend goudbruin in een pan zonder vetstof.

  5. Verwijder de wortels en buitenste laag van de lente-uitjes en snij in fijne schuine ringen.

  6. Verhit wat arachideolie in een wokpan. Wok de reepjes mooi bruin. Roer de hoisinsaus erdoor en haal van het vuur. Bewaar apart.

  7. Bak de groenten in dezelfde wok in wat extra arachideolie. Voeg de wokreepjes toe en laat opwarmen.

  8. Verwarm de wraps volgens de bereidingswijze op de verpakking.

  9. Schik wat wokreepjes en -groenten tussen elke wrap.

  10. Besprenkel met de sesamdressing en wat sesamzaadjes.

  11. Werk af met lente-ui en verse koriander en rol op.