sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Januari
- Februari
- Maart
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- December
- Groenten
Champignon
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de champignons in plakjes. Bak ze goudbruin op een hoog vuur in Alpro soya Bakken en Braden of Solo soja. Voeg de looksnippers er aan toe en kruid met peper en zout.
-
Verhit 50 gr Alpro soya Bakken en Braden of Solo soja in een grote koekenpan en bak hierin het vlees naar smaak. Kruid met versgemalen peper en zout. Haal uit de pan en hou warm.
-
Giet de cognac in de pan en roer de bakresten los. Blus met de sojaroom. Voeg de champignons er aan toe.
-
Serveer het vlees met de champignonsaus en een frisse groene salade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven