Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de venkel, ui en krielaardappelen in schijven en leg in een vuurvaste schotel. Kruid met peper en zout en besprenkel met wat olijfolie.
-
Bak de lamsbout goudbruin in een pan in wat olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Hak de salie, rozemarijn, peterselie, look en oregano fijn en meng er 2 el olijfolie onder.
-
Leg de aangebakken lamsbout op de groenten en schik de trostomaten erop.
-
Smeer de lamsbout in met de kruidenolie.
-
Meng de eieren met de bloem, suiker en grof zeezout. (*)
-
Bedek de lamsbout en de groenten met deze zoutmengeling. Zorg ervoor dat de schotel volledig bedekt is.
-
Bak 1 u 15 min in de oven op 180°C.
-
Breek de zoutkorst los en haal van de lamsbout.
-
Snij het vlees in plakjes en serveer met de groenten en aardappelen.(*) Je kan op het einde een beetje water toevoegen aan de zoutmengeling om die beter te doen kleven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven